TERMES I CONDICIONS

TERMES GENERALS DEL CONTRACTANT – PRODUCTES

Informació prèvia al procés contractual

Aquest lloc web https://desidium.cat/ és propietat d’ ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS amb número d’identificació fiscal G44967115 i adreça registrada a CTRA. AGRAMUNT 92 BIS, 25730 ARTESA DE SEGRE, ESPANYA.

Aquests Termes generals de contractació regulen la relació de venda a distància entre ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS i l’usuari o client, d’acord amb les disposicions legals actuals, en particular, la Llei 7/1998, de 13 d’abril, relativa a les Condicions Generals de Contractació, Llei 3/2014, de 27 de març, que modifica el text revisat de la Llei General per a la Protecció dels Consumidors i Usuaris, Llei bàsica 3/2018, de 5 de desembre, relativa a la protecció de dades personals i la garantia de drets digitals, el Reglament general de protecció de dades (UE) 2016/679, Llei 7/1996, de 15 de gener, relativa al Reglament de comerç al detall i a la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, relatiu a la societat de la informació i als serveis de comerç electrònic. 

ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS es reserva el dret de fer les modificacions que consideri oportunes, sense previ avís, a aquests Termes Generals. Aquestes modificacions es poden fer, a través dels seus llocs web, mitjançant qualsevol mètode permès per Law, i seran aplicables durant el temps que es publiquin al lloc web, fins que es modifiquin vàlidament per altres modificacions posteriors. Tanmateix, ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS es reserva el dret d’aplicar, en determinats casos, determinats Termes especials de contractació preferents a aquests Termes generals quan consideri oportú, donant el seu avís degut de forma adequada.

L’objectiu del lloc web és la promoció de vins catalans.

La durada del contracte estarà vinculada a la prestació del producte, sense perjudici del dret de retirada.

Com a usuari o client, declareu expressament que coneixeu, enteneu i accepteu els termes d’ús i aquests termes generals de contractació. A més, declareu que teniu una edat legal i teniu la capacitat legal d’actuar necessària per accedir als llocs web i contractes de ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS a través d’aquests llocs web.

La Comissió Europea proporciona una plataforma de resolució de disputes en línia, disponible al següent enllaç:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Si voleu comprar els nostres productes, podeu anar a la secció adequada de la nostra botiga en línia.

Podeu registrar-vos com a usuari del lloc web per tal de fer la compra en línia a la secció adequada del lloc web. D’acord amb la legislació vigent aplicable sobre protecció de dades, ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS us informa que les dades personals recollides durant el procés de registre i la compra posterior s’inclouran al sistema de tractament propietat de ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS, amb l’objectiu de processar les vostres accions i gestionar accions posteriors derivades d’aquestes.

Les vostres dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per complir el propòsit anterior, tret que legalment es requereixin altres períodes d’emmagatzematge.

Us informem que la base legal per processar les vostres dades és el correcte rendiment del contracte entre les parts i el vostre consentiment.

D’acord amb els drets conferits per la legislació actual de protecció de dades, podeu exercir els drets d’accés, rectificació, restricció de tractament, esborrament, portabilitat i objecció al tractament de les vostres dades personals, i també retireu el vostre consentiment per a aquest tractament, enviant la vostra sol·licitud a l’adreça postal indicada anteriorment o a l’adreça de correu electrònic [email protected]. També podeu contactar amb l’Autoritat de Supervisió adequada per presentar qualsevol queixa que consideri oportuna.

Durant el procés de compra, heu d’identificar-vos amb el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya. Aquestes dades no es faran públiques. Vostè és responsable de tractar de forma confidencial i responsable la identitat i la contrasenya adquirides durant el registre com a client i és possible que no les divulgueu a altres usuaris. Podeu canviar la informació registrada al lloc web en qualsevol moment, a la vostra zona d’atenció al client. En aquesta mateixa secció, tindreu accés a una història de les vostres comandes. Aquesta és només una secció de consulta. Tanmateix, es permeten determinats procediments, com ara suprimir els registres que ja no considereu necessaris.

Un cop finalitzat el procés de compra, rebrà la confirmació de la compra per correu electrònic. Heu de donar una adreça de correu electrònic vàlida durant el procés de compra. Si no rebeu la confirmació en un termini de 24 hores després de completar la comanda, poseu-vos en contacte amb ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS per correu electrònic a [email protected].

Tots els continguts del lloc web es troben en català.

Quan rebeu el producte a l’adreça de lliurament que heu donat, també inclourà una factura o una còpia de la comanda.

Oferta i validesa

En el cas d’un producte que s’ofereixi, el preu i la validesa de l’oferta sempre s’indiquen juntament amb les seves característiques bàsiques.

D’acord amb la normativa vigent, ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS proporciona informació sobre tots els articles en venda, incloses les seves característiques i preus. Tanmateix, ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS es reserva el dret de retirar, substituir o canviar els productes que s’ofereixen a través del seu lloc web, simplement canviant el contingut del lloc web. Així, els productes oferts en qualsevol moment pel lloc web es regiran pels Termes generals de contractació vigents en cada cas. A més, l’empresa tindrà el poder de deixar d’oferir accés als productes esmentats, en qualsevol moment i sense previ avís.

Característiques bàsiques dels productes

Els productes que s’ofereixen a la nostra botiga en línia inclouen una fotografia i les característiques bàsiques dels productes, que és la informació proporcionada pel fabricant. El color del producte, tal com es mostra a la fotografia, no és vinculant. El color del producte s’identifica a les seves característiques.

Garanties

Tots els productes que s’ofereixen al lloc web estan coberts per la garantia de vendes del proveïdor. ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS ofereix un servei postvenda que els clients poden utilitzar durant el període de garantia contactant amb l’establiment de ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS, postvenda, per correu electrònic enviat a [email protected].

Preus

Tots els productes mostren el preu de venda en euros i inclouen l’impost sobre el valor afegit (IVA).

Costos de lliurament i transport

ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS només fa enviaments a la península. Per a comandes a les Illes Balears o Canaries contacteu directament al nostre correu [email protected]. Enviament gratuït a Espanya. 

Formes de pagament

Podeu pagar la vostra comanda de qualsevol de les maneres següents. Heu d’indicar quin trieu durant el procés de compra:

– targeta de crèdit VISA o MASTERCARD

Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen mitjançant un entorn segur en un servidor basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL. Tota la informació que ens envieu està xifrada per al trànsit a través del web.

A més, la informació de la targeta de crèdit s’introdueix directament al lloc web del banc, al POS del banc ( Terminal de venda de punts) i no s’introdueix ni es registra a cap servidor ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS.

A més, la informació de la targeta de crèdit s’introdueix directament al lloc web del banc, al TPV virtual (Redsys), i no s’introdueix ni es registra en cap servidor ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS. Quan pagueu, estareu connectats directament a la plataforma de pagament electrònic de Redsys https://sis.redsys.es/sis/realizarPago.

Trobareu més informació al següent enllaç: http://www.redsys.com/

A més, la informació de la targeta de crèdit s’introdueix directament al lloc web del banc, al TPV virtual (Stripe), i no s’introdueix ni es registra en cap servidor ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS. Quan pagueu, estareu connectats directament a la plataforma de pagament electrònic Stripe.

Trobareu més informació al següent enllaç: www.stripe.com

Quan pagueu VISA o MASTERCARD, sempre se us demanarà la informació següent: el número de la targeta, la data de caducitat, i un Codi de validació que coincideix amb els tres últims dígits del nombre imprès en cursiva a la part posterior del VISA o MASTERCARD, que proporciona una garantia addicional per a la seguretat de la transacció.

Aquesta forma de pagament només és vàlida al lloc web.

Quan l’import d’una compra s’ha cobrat de manera fraudulenta o indeguda mitjançant un número de targeta de pagament, el titular de la targeta pot exigir la cancel·lació immediata del càrrec. En aquests casos, les entrades de dèbit i crèdit corresponents als comptes del proveïdor i del titular de la targeta es faran com més aviat millor.

Tanmateix, si la compra va ser realment feta pel titular de la targeta i la demanda de reemborsament no va ser conseqüència d’haver exercit el dret de retirada i, per tant, el titular de la targeta havia exigit indegudament la cancel·lació del càrrec, el titular de la targeta serà responsable de ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS per una indemnització per danys causats a conseqüència de la cancel·lació. 

El client ha de pagar qualsevol taxa d’intercanvi i despeses bancàries. – Debit directe

Si ja ets client i aquesta no és la teva primera compra, podeu seleccionar aquesta opció de pagament i ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS cobrarà l’import al número de compte que heu proporcionat a aquest efecte.

– PayPal

Aquest és un servei segur i fàcil d’utilitzar per fer pagaments a Internet. La xarxa PayPal utilitza la infraestructura financera existent de comptes bancaris i targetes de crèdit per crear una solució global de pagament en temps real. PayPal ofereix un servei especialment dissenyat per a aquells que no estan satisfets amb els mecanismes tradicionals de pagament.

Més informació a PayPal. .http://www.paypal.com./

ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS es compromet a lliurar la comanda entre els dies 15 i 20 de cada mes. L’efectivitat de la subscripció serà a partir del mes següent. 

La disponibilitat dels productes que ofereix ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS pot variar segons la demanda del client. Tot i que ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS actualitza periòdicament l’estoc, el producte sol·licitat pel client pot estar fora d’estoc en aquell moment. En cas que no sigui possible subministrar el producte per indisponibilitat, ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS notificarà al client per correu electrònic tan aviat com tingui coneixement d’aquesta situació. 

Retorna

El client ha de tornar o lliurar el producte directament a ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS a través del nostre correu [email protected], i, en tot cas, en un termini màxim de trenta dies naturals, comptant des de la data de recepció. Es considerarà complert el període de devolució si el client retorna el producte abans de la caducitat del període.

El client cobrirà els costos de la devolució.

Reemborsament del pagament

Els imports pagats pel client es reemborsaran mitjançant la mateixa forma de pagament utilitzada pel client, tret que s’hagi proporcionat el contrari.

ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS reemborsarà els imports pagats pel client en el termini de 30 dies naturals a partir de la data de recepció.

Retorn de productes defectuosos

Si el producte no està en bon estat per raons no atribuïbles al client, el client tindrà dret a retornar el producte, notificant a ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS el motiu de la devolució per qualsevol dels mitjans proporcionats en aquests termes de contractació, sense cap cost per al client. Les devolucions fetes a causa de productes defectuosos o espatllats no es consideraran un exercici del dret de retirada.

ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS es compromet a pagar el cost de la devolució i a substituir el producte per un de nou d’acord amb els termes acceptats en el moment de la venda.

Si el client vol presentar una queixa, el client pot enviar-la a [email protected]

Jurisdicció

A més, ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS es reserva el dret de portar accions civils o penals que consideri oportunes per a un ús indegut del seu lloc web i contingut, o per no complir aquests termes.

La relació entre usuari i proveïdor es regirà per la normativa vigent i aplicable a Espanya. En cas de desacord entre les parts, poden presentar els seus conflictes per arbitratge o portar-los als tribunals ordinaris, d’acord amb les normes aplicables sobre jurisdicció.

Dret i jurisdicció aplicables

Aquest avís legal es regeix per la legislació espanyola. Per tant, en cas de disputa sobre la interpretació dels termes i condicions continguts aquí i qualsevol altra qüestió relacionada amb els productes i serveis prestats al lloc web es resoldrà d’acord amb la legislació espanyola aplicable.

Resolució de litigis en línia d’acord amb l’art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013: La Comissió Europea proporciona una plataforma de resolució de disputes en línia, disponible al següent enllaç: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

En cas de disputa derivada de l’ús dels serveis prestats en aquest lloc web, les parts, renunciant expressament a qualsevol altra jurisdicció a la qual puguin tenir dret d’altra manera, acceptar presentar-se als tribunals judicials del domicili de l’usuari sempre que estigui situat al territori espanyol.