AVIS LEGAL

INTRODUCCIÓ

D’acord amb la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, relativa a la societat de la informació i els serveis de comerç electrònic (LSSI-CE), ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS us informa que és el propietari del lloc web. Tal com exigeix l’article 10 d’aquesta llei, ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS proporciona la informació següent:

ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS
NÚMERO D’IDENTIFICACIÓ FISCAL: G44967115
ADREÇA: CTRA. AGRAMUNT, 92 BIS,25730 ARTESA DE SEGRE, ESPANYA. 

E-MAIL: [email protected]USERS I REGIMAT DE RESPONSABILITAT

Navegant, accedint i utilitzant ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS lloc web, constitueix la persona com a usuari. Com a resultat de navegació ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS lloc web, va dir que l’usuari accepta totes les condicions d’ús establertes aquí, sense perjudici de l’aplicació de les regulacions obligatòries corresponents aplicables en cada cas.

La web de ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS proporciona una àmplia gamma d’informació, serveis i dades. L’usuari accepta la seva responsabilitat personal per l’ús correcte d’aquest lloc web. Aquesta responsabilitat inclou:

 • La veracitat i la legalitat de la informació proporcionada per l’usuari en les fórmules sol·licitades per ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS per accedir a determinats continguts o serveis oferts al lloc web.
 • L’ús d’informació, serveis i dades que ofereix ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS en contra del que s’estableix en aquests termes i condicions, la llei, la moral, les bones maneres i l’ordre públic, o qualsevol altre ús que pugui provocar la violació dels drets de tercers o afectar el bon funcionament del lloc web.
  POLÍTICA RELACIONANT LES LLINQUES I L’EXEMPIÓ DE LA RESPONSABILITAT
  ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS no és responsable del contingut de cap dels llocs web que l’usuari pugui accedir a través dels enllaços inclosos al lloc web, i, en cap cas, examinaran o exerciran qualsevol tipus de control sobre el contingut d’altres llocs web. A més, no poden garantir la disponibilitat tècnica, la precisió, la veracitat, la validesa o la legalitat dels llocs web relacionats amb altres que es puguin accedir a través dels enllaços.
  ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS ha adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol tipus de perjudici als usuaris del seu lloc web que puguin derivar de l’ús del mateix. Per tant, ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS no és responsable, en cap cas, del possible dany que l’usuari pugui patir com a resultat del seu ús a Internet.
  MODIFICACIONS
  ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS es reserva el dret de fer qualsevol modificació al contingut del seu lloc web que consideri oportú, sense previ avís. Inclou el contingut del lloc web, els seus Termes i condicions d’ús o els Termes i condicions generals de contractació. Aquests canvis es poden fer a través del seu lloc web de qualsevol manera admissible per la llei, i serà vinculant durant el temps en què es mantinguin publicats al lloc web i fins que es modifiquin per modificacions posteriors.
  PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
  ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS per si mateix o com a franquiciat és el titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial per a la seva pàgina web. A més, tots els elements que s’hi contenen ( per il·lustració, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, disseny i disseny, selecció de materials utilitzats, ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS té programes informàtics necessaris per a un funcionament, accés i ús correctes, etc. ). Com a resultat, aquestes obres estan protegides com a propietat intel·lectual per la Llei espanyola; en aquest cas, la legislació espanyola i europea en aquest àmbit són aplicables, com també ho són els acords internacionals sobre qüestions a les quals s’adhereix Espanya.
 • Tots els drets reservats. En virtut del que s’estableix a la Llei de propietat intel·lectual, la reproducció, distribució o comunicació pública de tot o part del contingut d’aquesta pàgina web ( inclosos els mitjans amb els quals es posen a disposició ) per a fins comercials, en qualsevol forma o per qualsevol mitjà tècnic està expressament prohibit sense l’autorització de ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS.
 • L’usuari promet respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial de ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS. Els usuaris poden visualitzar els elements del lloc o fins i tot imprimir-los, copiar-los o emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre format físic, sempre que sigui exclusivament i exclusivament per al seu propi ús personal i privat. L’usuari s’ha d’abstenir d’esborrar, alterar, evadir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat instal·lat a les pàgines web de ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS.

 

CERTIFICAT SSL (SECURE SOCKETS LAYER)

El CERTIFICAT SSL proporciona autenticació, privacitat i seguretat de la informació entre l’ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS i l’usuari.

ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS té un certificat de seguretat SSL per realitzar connexions segures.

En aquest procés, s’estableixen diversos paràmetres per assegurar connexions segures. Es realitzen mitjançant claus preestablertes, codificant i descodificant tota la informació enviada fins que es tanqui la connexió.

ACCIONS LEGALS, LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

ASSOCIACIÓ DESIDIUM EVENTS també es reserva el dret de portar accions civils o penals que consideri oportunes per a un ús indegut del seu lloc web i contingut, o per no complir aquests termes.

La relació entre usuari i proveïdor es regirà per la normativa vigent i aplicable a Espanya. En cas de desacord entre les parts, poden presentar els seus conflictes per arbitratge o portar-los als tribunals ordinaris, d’acord amb les normes aplicables sobre jurisdicció.

Es presumirà que els contractes subscrits electrònicament en els quals un consumidor és una de les parts han estat conclosos al lloc on el consumidor té el seu lloc habitual de residència.

Contractes electrònics entre empresaris o professionals, en absència d’un acord específic d’una altra manera entre les parts, es presumirà que s’ha conclòs al lloc on el proveïdor de serveis té el seu establiment permanent.

Resolució en línia de disputes segons l’art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013: La Comissió Europea proporciona una plataforma de resolució de disputes en línia, disponible al següent enllaç: https://ec.europa.eu/consumers/odr/